29-12-2015

Vanaf 5 januari repeteren we weer!

Op dinsdagavond 5 januari hervat ons koor, Magna Voce, de repetities, na een welverdiende wintervakantie.

Plaats en tijdstip zijn als gebruikelijk: De Vreugdehof (in de Serre op precies te zijn, klik hier voor adres en bereikbaarheid). Elke dinsdag 19.45 uur tot 21.45 uur, onder leiding van dirigent Sebastiaan Bakker. Eva Scholtens begeleidt ons op de piano.

We gaan weer een mooi seizoen tegemoet, met in ieder geval optredens op zondag 31 januari (samen met ensemble Gruppo Diverso), in De Vreugdehof (Hofzaal, 14:00 uur) en op zaterdag 19 maart tijdens de Korendag in de Paaskerk in Amstelveen.

Nadere details volgen te zijner tijd. Er ligt overigens nog veel meer in het verschiet, al was het maar omdat Magna Voce binnenkort 40 jaar bestaat en onze dirigent, Sebastiaan Bakker, dan 20 jaar bij ons is. Dat zal zeker gevierd worden.

Heb je zin om mee te zingen? Kom eens kijken en luisteren, tijdens een repetitie of een uitvoering. Alle stemsoorten zijn welkom, maar vooral tenoren en bassen. Ons repertoire is vooral klassiek, maar we zingen ook wel wat oude volksliedjes, of jazzy songs - en klassiek kan ook best 'licht' zijn! Eigenlijk is het heel gevarieerd. Kom en maak het mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie. Na goedkeuring zal deze geplaatst worden.